URIAGE XÉMOSE csomag
száraz/nagyon száraz bőrre

Uriage XÉMOSE Balzsam rendkívül száraz bőrre 500 ml

Lipidpótló testápoló balzsam, száraz/rendkívül száraz bőr napi ápolására és/vagy atópiára hajlamos bőr regenerálására. Ajánlott továbbá száraz bőrrel járó betegségek megelőzésére, és szteroidos bőrgyógyászati kezelés kiegészítéseként és utána fenntartó ápolásként. Használatával a száraz bőr rugalmassá, puhává, hidratálttá válik, és hosszan tartóan visszanyeri komfortját. Modern összetétele pótolja a lipideket, táplálja, védi a száraz bőrt, nyugtatja az irritációt és a bőrfelület kivakarását okozó viszketést. Azonnali megnyugvást biztosít és hosszan gátolja az irritáció és a bőrszárazság kiújulását. Késlelteti, csökkenti az irritációkkal, súlyos bőrszárazsággal járó fellángolások kialakulását és visszatérését. Új és egyedülálló olvadó textúrája egy nem olajos védőréteggel látja el a bőrt. A könnyebb napi használat érdekében gyorsan felszívódik, nem kell hosszan várni a felöltözéssel. Kitűnően tolerált formula. Paraben-, illat- és színezékmentes, hipoallergén. Csecsemőknek, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Arcra és testre.
Használata: Használja napi 1-2 alkalommal vagy igény szerinti gyakorisággal a tiszta bőrfelületre.

Uriage XÉMOSE Olajtusfürdő száraz bőrre 200 ml

Lipidpótló olajtusfürdő, száraz/nagyon száraz bőr kíméletes tisztítására különleges lipidfelépítő hatással. Védi a száraz bőrt a víz szárító hatásától. Pótolja a mosakodás során elvesztett zsírokat. Hipoallergén, szappan-, paraben-, illat- és színezékmentes.
Használata: Használja fürdővízhez adagolva, vagy tusoláskor vigye fel a megnedvesített bőrfelületre, habosítsa, majd öblítse le.

A XÉMOSE termákcsaládot Uriage szabadalmak és új generációs emolliensek felhasználásával a száraz/nagyon száraz és atópiára hajlamos bőr ápolására fejlesztette ki az Uriage laboratóiuma. Az Uriage bőrápoló készítményeinek hatékonysága számos vizsgálattal igazolt. Itt olvashat még többet a termékekről.

Uriage - AKCIO - Xemose Balzsam 500ml + Olajtusfurdo 200ml.png