URIAGE TERMÁL TESTÁPOLÁSI CSOMAG
száraz/érzékeny bőrre

URIAGE TERMAL Testapolasi csomag - 2021 - LD.jpg

SILKY BODY Hyaluronsavas testápoló tej 500 ml

Könnyű állagú testápoló tej, mely fokozza a bőr természetes nedvességmegtartó képességét és erősíti a bőr védőrétegét. Hidratálja és táplálja a bőrt, amely így könnyebben megőrzi rugalmasságát, feszességét. Könnyű, ultra-komfortos textúrája gyorsan felszívódik, nem hagy ragadós érzetet a bőrön, használata után azonnal felöltözhet. Hosszan tartó, kellemes illattal. Gondosan válogatott összetétele révén kitűnően tolerált készítmény. Paraben-, alkohol- és színezékmentes, nem komedogén, hipoallergén.
Használata: Napi 1-2 alkalommal a megtisztított bőrfelületre.

silky_body_mini.png

​​URIAGE TERMÁL KÉZKRÉM 50 ml

Könnyű, nem zsíros, finoman illatosított ápoló kézkrém, mely magában rejti az Uriage termálvíz minden előnyös tulajdonságát: hidratál, nyugtat, antioxidáns tulajdonsággal bír és erősíti a bőr védő funkcióját, a bőr barriert. A száraz vagy megviselt bőrt puhává, rugalmassá és komfortossá teszi. Használatával a bőr ellenállóbbá és védettebbé válik a külső hatásokkal szemben. Gyorsan beszívódik. Érzékeny bőrre is ajánlott. Hipoallergén.

Használata: Alkalmazza igény szerinti gyakorisággal.

Itt olvashat még többet az URIAGE TERMÁL hidratáló termékcsaládról.

olajtusi_illattal_mini.png

OLAJTUSFÜRDŐ Illattal 500 ml

Tápláló, extra kímélő tusfürdő, varázslatos illattal. Védi a bőrt a kemény víz szárító hatásától. Lágyan tisztít, extrán hidratál, óvja a bőr hidrolipid rétegét. Kényeztető ápolás, arcra, testre, babafürdetésre is.
Használata: Vigye fel a megnedvesített bőrfelületre, habosítsa, majd öblítse le. Mindennapi használtra ajánlott.

Uriage Termál hidratáló kézkrém