AGE PROTECT ránctalanító neszesszer
NORMÁL/KOMBINÁLT bőrre

AP_fluid.png
AP_detox.png
filler_midi_mini.png
AGE PROTECT Ranctalanito neszesszer 2021 - NORMAL_KOMBINALT - LD.jpg

AGE PROTECT RÁNCTALANÍTÓ FLUID 40 ml

Könnyű állagú krém (fluid) normál vagy kombinált bőrre, kék fény elleni védelemmel (BLB* szabadalom). Uriage anti-aging innováció: a magas hatékonyságú ránctalanító összetevők (retinol, hialuronsav, sárkányvér növényi kivonat, vitaminok és AHA) és az Uriage termálvíz láthatóan simítják a ráncokat és a finom vonalakat, csökkentik a bőr feszességének vesztését. Pórusösszehúzó aktív összetevőkkel csökkenti a pórusok átmérőjét, finomítja a bőr textúráját és simábbá teszi felületét. Paraben-, alkohol- és színezékmentes, hipoallergén.
Használata: Reggel vigye fel a megtisztított arcra és nyakra. Szembe ne kerüljön. Retinol
tartalma miatt terhesség ideje alatt nem alkalmazható. Bizsergő érzés esetén tartson szünetet
a használattal.

AGE PROTECT DETOX ÉJSZAKAI RÁNCTALANÍTÓ KRÉM 40 ml Éjszakai ránctalanító krém minden bőrtípusra. Orvosi vízitorma tartalma aktiválja a méregtelenítő mechanizmusokat és segíti a bőrfelszín megújulását, ragyogásának visszanyerését. Magas hatékonyságú ránctalanító összetevők kombinációjával (retinol, hialuronsav, sárkányvér növényi kivonat, vitaminok) és az Uriage termálvíz jótékony hatásával láthatóan simítja a ráncokat és a finom vonalakat, csökkenti a bőr feszességének vesztését. Paraben-, alkohol- és színezékmentes, hipoallergén.

Használata: Éjszakára vigye fel a megtisztított arcra és nyakra. Szembe ne kerüljön. Retinol tartalmamiatt terhesség ideje alatt nem alkalmazható. Bizsergő érzés esetén tartson szünetet a használattal.

AGE PROTECT FILLER 10 ml (midi kiszerelés)
Azonnal feltölti, csökkenti a ráncokat és a mélyebb redőket, és tökéletesebb, egyenletesebb felszínu bőrt nyújt. Egységesíti a szabálytalan bőr textúrát. Előkészíti a bőrt a smink számára, tökéletes sminkalap.
Használata: Használja személyre szabottan: vigye fel a mélyebb ráncokat tartalmazó területekre (szem környéke, homlok, ajakkontúr...) a napi bőrápoló arckrém után vagy használja az egész arcra a napi bőrápoló arckrém helyett. A nap folyamán szükség szerint alkalmazza újra. Szembe ne kerüljön! Retinol tartalma miatt terhesség ideje alatt nem alkalmazható.

*BLB = Blue Light Barrier, mely véd a bőr idő előtti öregedését okozó környezeti szennyezőktől és a mobiltelefonokból és egyéb képernyőkből származó, bőrre káros mesterséges kék fénytől.

Itt olvashat még többet az AGE PROTECT termékcsaládról.